Info til jobbsøker

Slik fungerer en søkeprosess hos oss!

Ser du en konkret stilling som er av interesse for deg, søker du på stillingen som forklart i annonseringen. Din søknad blir da registrert på det konkrete oppdrag, og du vil motta en automatisk e-post som bekrefter at den er mottatt.

Last opp søknadsbrev som beskriver din bakgrunn og motivasjon for stillingen. Last deretter opp vitnemål og attester som refereres i din CV.

Vi kontakter deg for en samtale dersom du matcher stillingens profilkrav. I visse tilfeller kan aktuelle kandidater bli bedt om å fullføre arbeidspsykologiske tester. Dette gjør vi for å kunne kartlegge hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen.

I noen tilfeller vil du også bli bedt om å besvare et enkelt spørreskjema før første intervju. Er du en av de som vi mener passer best for stillingen, vil vi presentere deg for virksomheten. Virksomheten velger deretter hvem de ønsker å invitere med videre i prosessen. Finalekandidater vil i visse tilfeller motta en unik “case” utformet av oppdragsgiver, som hver enkelt kandidat skal presentere i intervjuet. Er intervjuet en suksess, er det kun signering av arbeidsavtalen som gjenstår. Om du ikke fikk jobben denne gangen, vil det med stor sannsynlighet dukke opp andre spennende stillinger i fremtiden som kan være av interesse for deg. Så fortsett å hold kontakten!

Generell søknad

Registrer deg gjerne hos oss med en generell søknad og bli vurdert når det dukker opp en stilling som kan passe deg. Din søknad er kun synlig for intern bruk og du kan til enhver tid slette din profil. Vi ser frem til å motta din søknad. Lykke til!

Samtykkeerklæring

Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med Smarte Hoder for bistand med det. I systemet kan du også fortløpende oppdatere ny informasjon på din profil. For nærmere informasjon om hvordan vi oppbevarer og bruker personopplysninger, les vår personvernerklæring her.